POSA'T LA GORRA 2022

Posté par | 18-10-2022


image

Us animem a participar al Posa't la gorra!

La campanya “Posa’t la gorra!” arriba a la 22ena edició. Una campanya de sensibilització que ens ajuda a donar a conèixer el càncer infantil i els seus reptes. I alhora ens ajuda a poder tirar endavant tots els projectes d’atenció a les famílies que porta a terme l’AFANOC, com la Casa dels Xuklis o l’atenció psicosocial que realitzem a terme als hospitals de referència com l’Hospital Vall d’Hebron o el SJD Cancer Pediatric Center.

Aquest any, la gorra amb un cost de 8 euros i amb tallatge infantil i d’adult, ha estat dissenyada per en Xevi Gallego @EYESORES, un artista osonenc que ha fet dels monstres la seva font d’inspiració. Monstres que ens llencen un missatge que reivindica l’acceptació d’allò que ens espanta, però que alhora també ens ensenyen a treballar en el dia a dia la nostra fortalesa.

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), creada per un grup de pares i mares el 1987, porta a terme, la gestió de la Casa dels Xuklis, programes d’atenció social, de suport emocional i atenció psicològica, programes de voluntariat, activitats d’oci i lleure als hospitals, trobades familiars, colònies d’estiu, i dinamitza un grup de joves, entre d’altres activitats. Tots aquests programes tenen l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, així com garantir que puguin continuar gaudint de l’etapa vital en la que es troben i donar resposta a les seves inquietuds, motivacions i necessitats. www.afanoc.org

En aquest context actual, per l’AFANOC és més necessari que mai continuar oferint suport a les famílies. El càncer en infants i adolescents, malauradament, ni s’atura, ni desapareix.

Per aquest motiu, és molt important per a nosaltres poder comptar amb la vostra participació a la campanya: comprant la gorra, fent-ne difusió i donant a conèixer la realitat del càncer infantil.

Las gorras se pueden comprar en nuestra sede (C/ HIpàtia d’Alexandria, 5-7 de Barcelona), en la tienda solidaria de nuestra web (https://afanocbotiga.org/) y en algunos Mercados de Barcelona (saldrán las fechas publicadas en nuestra web)